Skola

Fick gå till badhuset på idrotten för våran lärare var tvungen att åka hem, var vi tvungna att gå kunde vi inte bara ha slutat???? Men vi tog en sväng till Coop eftersom vi hade 100 min rast :)

Dagen

Ligger nu i min säng och ska snart sova, Frida och Johanna ligger på en varsin madrass på golvet efter som dom ska spa hos mig :). Idag har jag inte gjort något speciellt innan jag va med Johanna, Frida, Anton, Cissi och Victor! Vi gick till donken och åt och hade det kul ;) Natti


Fredagens slut!


Skolan!

Sitter i Rasthallen och försöker jobba med spanska, fast det går ju inte så bra så har inte så lust!


Sky


Sky


Fika och plugg

Sitter och försöker plugga på The Café Corner med Johanna och Frida!! Känns som jag fikar hela tiden haha


Min helg i bilder!!


Vill men gör det inte...

I'm so sorry, hatar mig själv bär jag inte bloggar! Jag vill vara en sån som bloggar varje dag men jag orkar inte och jag tycker inte det är kul för jag vill lägga ut fina bilder men jag har ingen bra kamera och då är det inte kul! Men jag kan säga att om jag fortfarande har den här bloggen efter jul så kommer det komma bilder och mer inlägg!! Det kan jag faktiskt lova! Men hoppas visa av er orkar vänta på det, men ska försöka att skriva så ofta jag vill och kan! Puss


Skype

Skypar just nu men Frida och Johanna, inte om något speciellt men vi har kul ändå!!

Sjuk

Fick gå hem från skolan idag för att jag inte mådde bra (tror inte ni bryr er men...) har varit sjuk i helgen så blev inte förvånad !! Ska bara ligga och kolla på vampire diaries och gosa med katten nu :)


The Vampire Diaries

Har inte mått så bra idag så blev en slappar dag för mig! Har ätit pizza och bara kollat på The Vampire Diaries en av mina favorit serier! Pretty little liars och The Vampire Diaries är dom bästa!